Kapsalon De Hippe Knip, Nootdorp
Producten

Voor onze kapsalon hebben we gekozen voor een product dat bij ons past; hoge kwaliteit en voor ieder kapsel en haartype het juiste product. Daarom hebben wij gekozen voor de producten van Fudge. Of je nu kiest voor een pittig trendy kapsel of een klassieke styling, Fudge heeft het juiste product voor uw haar.

Meer informatie over Fudge kunt u vinden op www.fudge.com.

 

Ook voor hair extensions van GreatLengths bent u bij ons aan het juiste adres! Cisca heeft al jarenlang ervaring met deze extensions van topkwaliteit. Desondanks laat zij zich met regelmaat bijscholen over nieuwe technieken en mogelijkheden. Wij maken gebruik van de Ultra Sonic 5000 machine.
Wilt u weten wat er voor u mogelijk is? Neem dan contact op met Cisca of loop eens binnen!