Kapsalon De Hippe Knip, Nootdorp
Luizenkuur van Dr. E.J. Swaab

Luizen zijn geen populaire beestjes maar helaas komen ze nog veel voor, zelfs met de komst van het koude weer. Besmetting gaat razendsnel en vraagt om snel en effectief handelen. Er zijn veel middelen op de markt op basis van insecticiden. Deze middelen kunnen schadelijk zijn voor uw kind en geven een verhoogt risico op resistentie van de luis, waardoor de luis niet vatbaar is voor het middel. Dr. E.J. Swaab heeft een luizenkuur ontwikkelt dat compleet veilig is voor u en uw kind en waartegen de luis geen resistentie kan ontwikkelen.

De luizenkuur bestaat naast een lotion ook een shampoo waardoor het haar weer zacht en doorkambaar wordt. Deze shampoo kan ook gedurende de week na de behandeling nog iedere dag gebruikt worden. Heeft u of uw kind last van luizen? Bij kapsalon de Hippe Knip is de luizenkuur nog op voorraad. Ook buiten de openingstijden kunt u (na telefonisch contact) langskomen om een luizenkuur te halen. U moet namelijk z.s.m. beginnen met de kuur.