Kapsalon De Hippe Knip, Nootdorp
Fudge Dry Shampoo

 

Fudge Dry Shampoo

 

Droogshampoo is de nieuwe hit! Voorheen werd het gebruikt door haute couture-kappers om extra textuur te geven aan het haar voor creatief, opgestoken haar. Het maakt het haar namelijk steviger en geeft meer volume. Bij consumenten is droogshampoo vooral bekend om vet haar tijdens wasbeurten op te frissen. In een paar minuten tijd ontdoet de droogshampoo het haar van vet en maakt het snel helemaal fris zonder dat er water aan te pas komt. Ook handig voor onderweg!

Er is nu ook droogshamppo van het merk Fudge. De droogshampoo van Fudge bevat rijstzetmeel dat het overtollig vet van haar en hoofdhuid absorbeert en abrikozen palmpitolie voor een zijdezacht en fris gevoel.

Hoe te gebruiken?
Op de aanzet van het droge haar sprayen en even laten inwerken. Na twee minuten wachten goed het haar borstelen om alle poederrestanten uit het haar te verwijderen. Eventueel verder stylen zoals gewenst.

De bussen droogshampoo van Fudge met een inhoud van 150gr. zijn voor € 16,70 te koop bij kapsalon De Hippe Knip.